A CASA NOSTRA

Crònica de l'actualitat del Llull

Curs 2013-14

9 de febrer, jornada de reivindicació i denúncia al Llull


Les jornades lúdico-culturals que celebrem cada any al nostre institut han passat a ser aquest curs un dia de reivindicació i de denúncia per les retallades en educació i per la mala gestió del Govern valencià que no garanteix una educació i una sanitat de qualitat per a tots.

La jornada girà en torn a activitats com ara fer grafitis, murals, caricatures, manualitats, cançons, jocs, a més de les lligues esportives i el teatre que ja en són habituals... També una taula redona de debat sobre la situació actual promoguda per l'alumnat de batxillerat. Tot amb un to de reivindicació de drets socials i de denúncia per la mala actuació davant certs temes.




A les 12h., els professors i l'alumnat de batxillerat  ens vam concentrar a les portes de l'institut, com venim fent cada dijous, per a fer pública la nostra protesta. Aquesta mesura forma part d'una sèrie d'actuacions conjuntes amb la resta d'instituts com a rebuig de la política del PP en educació.

 



Vam lluir les pancartes ja fetes per a les manifestacions contra les retallades (les dels motxos) i d'altres cartells amb grafitis i caricatures fets als tallers durant la jornada.Cantàrem la ja famosa "Resistiré"en to lúdic i, ja més emocionats, entonàrem el "Diguem no", la cançó de Raimon que tants professors cantàrem quan érem nosaltres uns joves estudiants com ara són els nostres alumnes. Qui ens anava a dir que aquesta cançó tornaria, al febrer del 2012, tants anys després d'allò, a ser reivindicativa d'uns drets que tant costaren de guanyar i que pensàvem que no tornaríem a perdre.




+ info