A CASA NOSTRA

Crònica de l'actualitat del Llull

Curs 2013-14

EL CAFÉ CONCERT, TOT UN ESPECTACLE

Àngela Segura i Marta García. 3rESOL 
Per a finalitzar les jornades culturals, el dia 11 de Febrer va tindre lloc al saló d’actes, el café concert. Amb gran varietat d’actuacions podem dir que va ser l’espectacle estrela. Alumnes i professors demostraren les seues habilitats en activitats com el teatre, el cant, la poesia o la dansa.

El passat 11 de Febrer es va celebrar el café concert al saló d’actes. El espectacle, organitzat per segona vegada per Juli Camarasa, va tindre una gran afluència de públic que va ocupar tota la sala, decorada a l'estil dels cafes concerts amb tapets i veletes a les taules. Al fons,de peu, nombrós públic que no havia aconseguit cadira, disfrutava de les interpretacions.
Presentat per Isabel i Àngel va començar al voltant de les 12 del migdia amb l’actuació d’un grup d’alumnes de teatre (Silvia, Alba, Carlos i Aitor) que calfaren motors amb diferents monòlegs sobre diversos temes com la relació amb els pares, els contes o els lladres.
Poc després va ser Víctor (departament de Valencià) qui cantà un parell de cançons acompanyat per la guitarra que el mateix tocava, Miquel (departament de Matemàtiques) recità poemes seus i, també recitant poemes pujaren a l’escenari un grup d’alumnes de 4º (Andrés, Isabel i Karen). Esta última amb la companyia de Carlos Campa ( professor del departament de castellà) van recitar alguns versos de José Martí, poeta cubà com ells.
Després ens translladarem a la Xina gràcies a la representació de “El camí” per Eva Jiang.
Més tard, vàrem disfrutar d’un teatre-dansat amb el títol de “Nit de bruixes” i després va haver una intervenció del cor, Juli (creador del event) cantà una cançó amb un grup d’alumnes de 1rBatx.L,  en acabant, alumnes de 1rESO varen cantar algunes cançons franceses dirigits pel professor Ferran Usach..
Per a tancar l’espectacle , varen ser els professors de francés, Ferran i Paco, els que ens deleitaren amb una cançó i un últim poema.

Va ser un matí molt entretingut, on alumnes i professors es relacionaren més que mai, com part del públic o com participants a alguna de les activitats, l’únic inconvenient va ser la falta d’espai per a tots els alumnes i professors que volien entrar. Recomanem la participació i la assistència a pròxims espectacles d’aquest tipus.